At have en bil er dyrt i længden, og især benzin kan tage hårdt på pengepungen. Men at komme fra det ene sted til det andet på helt specifikke tidspunkter, er samtidig super vigtigt i forhold til fx arbejde eller uddannelse, så nogen gange er bilen blot en nødvendighed.

Men du kan nu alligevel spare nogle gode penge på de kortere ture, eller ved blot at være lidt smartere omkring din økonomi i forhold til din bil. Hvordan du lige gør det kan dog være svært at regne ud.

Men bekymrer dig er ikke længere noget du behøver, for i nedenstående artikel vil du kunne finde fem alternative transportmidler til når bilen bliver for dyr.

1. Til de korte strækninger

Har du ikke så langt til arbejde eller til turene hvor du blot skal op at handle, er det spild af benzin at tage bilen. Den skal bruge kræfter på at varme op, blot for at køre i kort tid. I længden er det ikke en fordel.

Har du mulighed for at gå eller cykle er dette selvfølgelig at foretrække, da det både er dejlig miljøvenligt og frisk luft er altid et dejligt plus. Men vil du dog alligevel gerne have det går lidt tjept, findes der et transportmiddel der har alle de samme fordele. Et el-løbehjul!

Den topmoderne scooter spare både planeten og giver dig stadig vind i håret. Med en rabatkode fra antonhoelstad.dk, kan du endda få din første tur gratis. Så oveni alle de andre førnævnte goder, spare du endda også på dine hårdt optjente penge.

2. Til den hyppige pendler

Ligger dit arbejde eller uddannelsessted langt væk fra, hvor du bor, bruger du nok meget tid bag rattet. At køre fra den ene ende af landet til den anden på en daglig basis, kan tage hårdt på en benzin tank.

Offentlig transport er måske ikke den transportmulighed du har mest lyst til, men de fleste trafikselskaber har forskellige tilbud og rabatter til pendlere, der på længere sigt gør det billigere at hoppe på et tog eller i en bus, end ved at tage bilen.

Udover dette så er det også mere miljøvenligt at tage offentlig transport i stedet for bilen, så selvom det måske ikke er helt dit yndlings sted at være, så kan du tænke på hvor glad du gør Moder Jord.

3. Lige for enden af dine ben

Dine fødder kommer ikke med nogle ekstra afgifter, og har ikke et behov for dyrt brændstof. Du kan takke din mor for at have givet dem til dig gratis, og hvad eksisterer fødder for, hvis ikke for at bringe dig fra det ene sted til det andet?

Den eneste ulempe ved fødder er, at de ikke ligefrem er det hurtigste transportmiddel, og de kan kun tage dig så langt, inden du også begynder at blive træt. Så ligger din arbejdsplads eller dit uddannelsessted meget langt væk, kan det selvfølgelig være svært at se som et muligt alternativ. Men på mindre strækninger kan fødder være en rigtig dejlig gave og frisk luft og en god spadseretur har aldrig gjort nogen skade.

 

FÅ DIN FØRSTE TUR GRATIS, MED EN PROMO KUPON HER:

https://link.voiapp.io/G8n0stbU2U

Sådan får du en VOI PROMO COUPON:

Når du er ny bruger, kan du få en rabatkode som du kan bruge til at køre på et el-løbehjul.

  1. Download app’en, “VOI Scooters” i iPhone eller Android.
  2. Opret bruger med din e-mail og gennemgå diverse regler og brugsanvisninger til hvordan du skal bruge scooteren.
  3. Herefter skal du indtaste dine betalingsoplysninger for at få rabatten.
  4. Vælge ”free rides”, og herefter ”redeem code.”
  5. Indtast din rabatkode ”G8n0stbU2U.”
[rating_form id="1"]