Den engelske bulldog er en meget sød og loyal hund, der elsker at blive en del af en familie. Men hvad er der egentlig mere at vide om det lille firbenede væsen? Her kan du i hvert fald læse 4 facts om den søde hunderace.

Fremavlet til familiehund

Det er ikke uden grund, at den engelske bulldog er en fantastisk familiehund. Racen er nemlig gennem mere end 100 år blevet avlet til at være en selskabshund. En engelsk bulldog er som regel god til at adlyde sin ejer, og den er for det meste glad. 

En halvstædig hund

Når du anskaffer dig en engelsk bulldog, så skal du også være forberedt på, at du får en hund, der godt kan være lidt halvstædig. Det er vigtigt, at du tidligt får sat dig i respekt for hunden, så den ved, hvem der bestemmer i hjemmet. Hvis man ikke opdrager en engelsk bulldog godt, så kan man godt risikere, at den bliver mere stædig.

Den har ikke brug for meget motion

De fleste forbinder det at have en hund med rigtig meget motion. Sådan er det også med rigtig mange hunderacer, men det er faktisk ikke tilfældet for den engelske bulldog. Denne hunderace har nemlig en kort og flad snyde, der gør, at det kan være svært for den at trække vejret. Det er derfor fint, hvis du kan tage et par korte ture et par dage om gangen. Hvis du gerne vil læse mere om den engelsk bulldog, så se mere her.

Skal vænnes til børn

Det er ikke helt naturligt for en engelsk bulldog at være sammen med børn. Det kan f.eks. være svært, hvis børnene ikke kan vurdere, hvornår hunden ikke synes, at en leg er sjov mere. Du kan dog sagtens træne hunden til at være god sammen med børn.