Hvad ved du egentlig om den franske bulldog? Det kan være, du gerne vil vide noget mere om den, fordi du overvejer at anskaffe dig en. Hvis det er tilfældet, så er det vigtigt, at du har sat dig godt ind i, hvad det er for en slags hunderace. Her kan du blive lidt klogere på en fransk bulldog og få noget at vide om det, du sikkert ikke vidste noget om.

1 – Mange franske bulldogs kan ikke føde

Det lyder måske bizart, men der er faktisk mange franske bulldogs, der ikke selv kan føde. Dette skyldes, at mange franske bulldogs har et stort hoved, som simpelthen ikke kan komme ordentlige igennem fødekanalen, uden det gør meget ondt på moderen. Derfor er der mange franske bulldogs, der skal have lavet kejsersnit.

2 – Franske bulldog slår slemme prutter

Denne søde lille hund kan slå nogle rigtige slemme prutter. Dette skyldes, at den har svært ved at trække vejret normalt gennem næsen, fordi den har så fladt et ansigt. Det resulterer i, at den trækker vejret meget gennem næsen, hvilken får den til at slå nogle slemme prutter.

3 – Den mest googlede hund i 2017

Denne hunderace er meget populær, og det blev især tydeligt i 2017, da den franske bulldog blev den mest googlede hunderace. Det er heller ikke så mærkeligt, så de sociale og aktive franske bulldogs er virkelig gode at tage ind i familien. 

4 – Følsom over for temperaturer

En fransk bulldog er hverken god til, hvis det er for varmt eller koldt. Dette skyldes blandt andet, at hunden har svært ved at trække vejret på grund af dens flade ansigt. Det betyder, at den kan have sværere ved at trække vejret, fordi det er meget koldt eller varmt. Den har det bedst i behagelige temperaturer.