Du har nok en, men er du helt sikker på, at du ved præcis, hvad den gør? Eller hvor meget du rent faktisk bruger den? Det kan du blive meget klogere på lige her.

Eltavler er en større del af hverdagen, end man lige går og tror. De gør mange ting og gør dem hele tiden. Når strømmen kommer ind i dit hus fra et forsyningsselskab, så kommer det ind i eltavlen. Eltavlen deler det så op og sender det ud til forskellige dele af dit hus. Det kan for eksempel være gulvvarme, lys eller en mikroovn. Man kan derfor godt sige, at en eltavle fordeler strømmen ud på forskellige opgaver og poster. Dette gør den hele tiden. 

Det er dog ikke alt, eltavlen gør. Det er også i eltavlen, at dine sikringer sidder. Det vil sige, at hvis der er et problem med noget af strømmen, slår sikringen til og sørger for, at der ikke sker større skade.

Fjordens El har en masse forskellige slags eltavler. Dem kan du finde her. De har faktisk hele 4 forskellige eltavler, som hver er beskrevet inde på deres hjemmeside. Beskrivelserne består bla. af en kort beskrivelse af selve tavlen et billede af tavlen, en liste af hvad tavlen består af og 1-2 fordele du får ved at vælge denne tavle. Fordelene kan for eksempel være, at man får en flottere mere tidssvarende løsning, og at man slipper for at udskifte sine sikringer fordi (osv…) 

Billede af de friske elektrikere i Roskilde.

En af de smarte ting ved Fjordens Els eltavler er, at du faktisk kan sende et billede af din nuværende eltavle på e-mail til dem. Så kan man nemlig få et skriftligt tilbud fra dem, på hvordan de enten kan fikse din nuværende, eller om det bedre kan betale sig for dig at købe en ny. 

En anden af de mange smarte ting ved Fjordens El er kunde anmeldelserne. Kunderne der har skrevet anmeldelser, er meget enige om, at Fjordens El gør et godt stykke arbejde. De er faktisk helt oppe på 4,9 ud af 5 stjerner. Denne vurdering er på hjemmesiden Anmeld-haandvaerker. På deres egen hjemmeside kan man også skrive anmeldelser, der ligger de på 4,85 ud af 5 stjerner. Så de udfører et rigtig godt stykke arbejde. Hvis du selv har erfaring med Fjordens El så hjælp andre med at vælge de bedste elektrikere. Det gør du ved at gå ind og anmelde dem.