Som jobsøgende er det vigtigt, ja, næsten ekstra vigtigt, at definere for sig selv, hvornår du har fri og skal lægge jobsøgningen på hylden for i dag. I den forbindelse kan det være meget gavnligt at lave sjove aktiviteter med venner og familie i fritiden – især hvis du sidder meget alene med jobsøgningsarbejdet i løbet af dagen, og ikke får opfyld dine sociale behov ved at tale med kollegaer.

At prøve et såkaldt escape- eller mystery-room kan være et super godt bud på en sjov aktivitet, som kan samle familie og venner til en hyggelig eftermiddag om noget, der på ingen måde er relateret til job.

Mennsker og fællesskab

Bliv detektiv for en dag med Escape Room


Konceptet går ud på, at du sammen med dit team lukkes ind i et rum og skal løse interessante gåder og mærkelige mysterier for at blive lukket ud igen. I skal løse udfordringen indenfor en bestemt tidsramme – typisk omkring en time.

Der findes Escape Rooms og mystery rooms med alverdens tematikker. Der er både alle de overnaturlige, som er fyldt med gys og gru og helt sikkert vil være noget for dig, der ikke kan få nok af gyserfilm og spøgelseshistorier. Der er også de rum, hvor temaet peger mere i retning af mord og tragedie, og samtidig findes de mere børnevenlige, som orienterer sig mod sjov og spas. 

Uanset hvilket tema og mysterie, du vælger, så bliver du detektiv for en dag og kan lade dig synke ind i en helt anden verden, hvor ingen er defineret af deres job. Det er fantastisk nemt at finde et mystery room København – faktisk findes Escape Rooms over hele Danmark efterhånden. Læs mere på internettet og bliv klar til at besøge et mysterie.

Ballon med smilende ansigt

Undgå stress som ledig


Når du leder efter job og gang på gang bliver skuffet over en mangel på spændende jobopslag eller over at få en masse afslag tilbage, så kan det være svært at lægge jobjagten til side. Du vil så gerne løse problemet med det samme; blive fastansat og få brikkerne til at falde på plads med hensyn til karrieren og hverdagen.

Man føler oftest som jobsøgende, at der altid er mere, man kan gøre. Dermed kan det desværre blive enormt svært at sige til sig selv, at man har fri.

At have en god periode som ledig er faktisk med til at gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Et menneske, der har det godt og hviler i sig selv, har nemlig en meget bedre udstråling end et menneske, der er stresset, og ikke forstår at lade sig selv slappe af i fritiden. Du er nemlig mere klar til at møde udefrakommende udfordringer i jobsituationer, når du har et godt psykisk og fysisk fundament som menneske.