Det er ikke nogen hemmelighed at der er mange der har svært ved at finde frem til den hylde som de passer ind på. Derfor er der flere der går undt og enten er arbejdsløse eller som søger et andet job, som de mener der passer bedre til dem.

Det er dog en svær proces i begge tilfælde, idet de gode jobs ofte er eftertragtede og derfor er der altid mange om buddet. Det er derfor utaknemligt at være jobsøgende, go det handler om at holde motivationen oppe, så viljen heller ikke slipper op.

Ansøgning

Vær meget målrettet i dine ansøgninger

Hvis det er noget som du kan nikke genkendende til, så bør du lægge en god plan for hvordan du vil nå i mål med at få et job der passer til dig. Det kan for eksempel være at der er nogle krav til hvor mange jobs du skal søge om ugen – og disse ansøgninger skal du lægge noget ekstra energi i. Mange har en tendens til at sende den samme ansøgning og det samme CV afsted til alle, og det kan godt være en ulempe. Forsøg derfor at lette alle dine ansøgninger mod det job du søger til, og pludselig vil du passe meget bedre til stillingen.

Gin

Forkæl dig selv under processen

Derudover bør du gøre det til en hyggelig proces at søge job frem for en sur pligt.

Det kan du gøre ved blandt andet at sætte dig godt til rette på dit favoritsted i hjemmet, sørg for at du har tiden til at skrive nogle gode ansøgninger så du ikke pludselig kommer i tidsnød eller må lægge det fra dig igen og forkæl også gerne dig selv med et godt glas gin.

Det er nemlig de små goder og dermed lidt hverdagsluksus der gør det hele meget sjovere.