Siden sommeren mere eller mindre faktisk allerede er her, kommer du formentlig til at opholde dig udenfor en del mere end du gjorde før. Af netop den grund, får du her en tjekliste for at se om dit udendørs liv er klar til sommer. 

Der er intet bedre end at nyde at være udenfor om sommeren. Både derhjemme og generelt. Af den grund er denne tjekliste lavet. Læs den igennem og kom i gang med de forholdsvist simple gøremål der kan/skal gøres for maksimal nydelse af det udendørsliv som du får/har nu her til sommer!

Terrassen – er den pæn og klar?

Terrassen bør være der dit hovedfokus ligger da det ofte er der man opholder sig en del om sommeren. Det kan både være til at sole sig på, have en udendørs træning eller yogatid, grille er noget helt andet. Er dine fliser dog klar til det eller kunne de godt trænge til en gang rens. Det kan blandt andet være af en professionel. Bor du på Sjælland, kan du google fliserens Sjælland og finde muligheder for rens af dine fliser, så de er smukke, dejlige og fantastisk sommerklar. 

Haven – er den rar at være i?

Er din have rar at være i? Det kan være skønt at have en have der er dejlig og god at være i om sommeren, da man hurtigt kan bruge mange timer i haven om sommeren da det jo er en oplagt mulighed for sol, D-vitamin, hygge og dejlige sommeraftener med venner og familie. Hav kuglepennen klar til at lave et tjektegn.

Grillen – er den rengjort og forberedt?

Det er sådan at der ofte bliver grillet forholdsvist meget om sommeren. Er din grill klar til det? Det kan godt være at den egentlig godt kunne bruge en gang hurtig rens. Det kan du hurtigt og nemt sørge for ved at skrubbe den hurtigt. Om ikke andet så er den klar til potentielle hyggelige grillaftener med familie og/eller venner. Det er skønt bare at have muligheden frem for at skulle skynde sig at rense grillen lynhurtigt inden du får gæster. Sæt et mentalt tjektegn når det er gjort. 

Pige på stranden

Sandalerne – kan de stadig passes af dig?

Sommer og sandaler hører sammen. Sandaler er praktiske at have på, når det er strandtid. Er dine sandaler klar til det? Har du overhovedet sandaler? Skal du have nye sandaler? Få tjekket op på det, så du bare kan være maks klar på en gåtur i varmen uden dine fødder kommer til at lide i varmen af dine sneakers fra sidste år. Det er selvfølgelig altid rart at have det klart og have styr på det. Sæt tjek efter det er klar.