Det kan godt føles helt umuligt at komme i arbejde eller ind i uddannelsessystemet igen, hvis man for en periode har været ude af det. Det kan være, du har været sygemeldt, eller der har været andre årsager til, at du ikke har kunnet arbejde eller studere. De fleste af os kommer til at gå igennem en periode i løbet af vores liv, hvor det kan føles svært blot at stå ud af sengen. Men det er nødvendigt at komme i gang igen.

Hvis du føler, det endelig er tid til, at du skal i gang igen, er du sikkert spændt på, hvordan det kommer til at gå. Bliver det lige så hårdt, som du måske frygter – eller lige så god en følelse, som du håber?

Find en måde, der gør det sjovere

Hvis du gerne vil give dig selv de absolut bedste betingelser for at kunne begynde at arbejde eller studere igen, er du nødt til at finde en måde, der gør det sjovt. Det skal gerne være en så glat overgang som muligt, når du skal i gang igen.

En god måde at gøre det hele lidt sjovere på er, hvis du ikke gør det alene. Det er ikke altid, man har én i sit liv, der går igennem det samme som en selv – men så kan du udfordre én, du holder af, således I begge går igennem en udfordring på samme tid. Det er lettere at gennemgå et skift i sit liv, hvis man har én at sparre med.

Gør transporten billigere med rabatkoder

Du kan også vælge at forsøge at gøre de små ting i hverdagen lidt sjovere. Du kan for eksempel finde en kreativ måde at komme i arbejde på. Det kan være at leje en scooter eller et elløbehjul, som du kan tage på arbejde med – så har du allerede et sjovt element i din nye hverdag. Hvis du kunne tænke dig at leje en scooter eller et elløbehjul, kan du gøre det online og finde rabatkoder, så du kan spare penge.

 

LEJE EN SCOOTER OG FINDE RABATKODE HER:

https://lime.bike/referral/RJNP3AG

Find Promo Kupon, Så du kan Spare Penge – iFølg instruktioner til Rabatkoden her:

  1. Download appen fra Lime til din mobil.
  2. Download den til Android eller iPhone.
  3. Opret bruger, og så kan du låse op til hele fem løbehjul op
  4. For at bruge rabatkoden, og gå til i menuen under “Pung”  så “Kampagner” og så “Tilføj kampagne.”
  5. Indtast Lime promo koden ”RJNP3AG.”

Tag det i dit eget tempo

Det kan godt virke overvældende det første stykke tid, når man skal i gang igen. Derfor er det vigtigt blot at huske på at tage det hele i dit eget tempo. Du skal gerne finde en god balancegang mellem at udfordre dig selv og give dig selv plads og tid til at fordøje omvæltningen.

Har du det godt i processen, er der langt større sandsynlighed for, at du også får det godt på arbejdspladsen eller dit nye studiested.

[rating_form id="1"]