Det kan føles som en langsommelig proces at få fat i drømmejobbet, når man er jobsøgende. Først og fremmest bliver du vurderet på dit CV og din ansøgning. Hvis du er så heldig at komme videre, bliver du og din udstråling vurderet. Men det er ikke kun din udstråling, der er vigtig til jobsamtalen. Det kan også være en god idé at klæde sig pænt og vise, at man er forberedt på at imponere den person, som skal ansætte netop dig. 

Mand med ur læser avis

Accessories fuldender looket

Accessories har en stor betydning for, hvordan dit endelig look kommer til at se ud og hvordan dit outfit fremstår. Disse accessories kan være alt lige fra øreringe, halskæder og ure. Designerure kan især være med til at give dig et mere troværdigt udtryk og udseende, og de behøver ikke nødvendigvis at koste det hvide ud af øjnene. Måske din kommende arbejdsgiver får et indtryk af, at du har styr på tiden og arbejder struktureret, når du vælger at bære et ur på dit håndled. Disse egenskaber er ikke dårlige at have med sig og vise frem til sin eventuelle chef. 

Alverdens ure

Der findes mange forskellige designerure i hundredvis af brands, former og farver. Derfor er det ikke svært at finde et ur, som er lige din stil. Vælger du for eksempel et ur i metal, findes der både i sølv, guld og rosegold. Hvis du hellere vil have et ur i læder, kan du finde dem i både sort, brunt og hvidt læder. Du kan finde dit næste designerur på www.designerure.dk, hvis det er den type ur, du kan lide. 

Et smartwatch i dit arbejdsliv

Hvis du sidder og tænker at du godt kunne tænke dig et nyt ur, bør du overveje et smartwatch. Et smartwatch er et smykke, som kan mere end de fleste. Udover at se pænt ud og vise dig klokken, er det også en brugbar medhjælper, som giver dig struktur i løbet af dagen. Med et smartwatch kan du holde dig opdateret uden at skulle holde øje med din smartphone. Du kan både få påmindelser om opkald, tekstbeskeder og aftaler i din kalender. Mange smartwatches kan også holde øje med din puls og dine daglige skridt. Derfor er et smartwatch ikke kun brugbart i dit arbejdsliv, men også i din fritid. 

Kvinder skriver

Den lange vej til jobsamtalen

Det handler selvfølgelig ikke kun om udstråling, designerure og outfit, når du søger et job. Det kræver også en velskrevet ansøgning og et overskueligt CV der er med til at give dig adgang til den famøse jobsamtale. Det kan være svært at gennemskue, hvilke parametre man skal fokusere på, når man skal sende en ansøgning afsted. Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du er en af dem, som finder ansøgningsprocessen langsommelig.