Uanset om du søger et studiejob i Aarhus, København eller en anden studiejob – så er det den samme fremgangsmåde, som du skal bruge, når du søger efter et studiejob.

Hvordan du gør, ser vi på her.

Tips nummer 1

Mange studerende søger kun efter et job i centrum af den studieby, hvor de studerer. Det er en stor fejl, da mange virksomheder, der tilbyder studiejobs – ligger på billigere adresser, hvor m2-priserne ikke er så høje – som eksempelvis inden på Strøget.

I de fleste større studiebyer er der fin adgang til transport – og man kan også nå langt på en cykel – så det er reelt ikke noget problem at køre til og fra virksomheden, hvor man arbejder.

Tips nummer 2

Skal studiejobbet være studierelevant eller ej? En del studerende er udelukkende fokuseret på, at finde et studierelevant arbejde. Det kan der være en god mening i, hvis du vil være advokat. Men et studierelevant arbejde er ikke en absolut nødvendighed for alle.

Derfor kan du med fordel søge mere bredt. Eksempelvis kan du godt søge et studiejob som content writer, mens dit drømmejob måske er at arbejde med et andet specialistområde indenfor marketing.

På den måde kan du lære en hel masse om processer, og hvordan de forskellige afdelinger arbejder – før du søger dit første fuldtidsjob efter endt studie.

Tips nummer 3

Når du søger efter et studiejob, så kan du gøre det via en jobportal, hvor der er mange ledige stillinger. Det kan eksempelvis være Findjobhub.com, hvor du finder studiejob i København – Aarhus – Odense – Aalborg m.v.

På den måde kan du spare en masse tid i din jobsøgning, da alle de gode stillinger findes på ét sted. Og det er der rigtig mange der gør, for jobportalen er en af Danmark’s største, når det gælder ledige fritidsjob for studerende.