I dagens Danmark er noget af det der bliver diskuteret allermest, hvordan vi kan være mere miljøvenlige. Global opvarmning er et kæmpe problem, og vi har fået øjnene op for at transport som biler og busser, er en stor faktor i vores CO2-udslip.

Som enkeltperson kan det være svært at vide hvad du kan gøre for at hjælpe miljøet. Vi ved at biler udskiller en del CO2, men vi har jo samtidig et behov for at komme fra A til B, og det er ikke alle der har råd til at købe en elbil.

Så hvilke muligheder findes der mon, for dig der nu engang alligevel gerne vil være miljøbevidst? Du kan finde nogle gode bud i denne artikel.

Kom tilbage til barndommen – hop på løbehjulet

Har du ikke råd til en elbil kan et el-løbehjul være et fantastisk alternativ. Det er ligeså miljøvenligt som en elbil, og er en nem og hurtig vej rundt i byen. Et el-løbehjul er selvfølgelig ideelt hvis du ikke har alt for langt til og fra arbejde. At køre fra Aalborg til København vil trodsalt nok være lidt mere end et el-løbehjul kan klare.

Hjemmesiden antonhoelstad.dk tilbyder dig muligheden for at starte turen på dit første lejede el-løbehjul gratis. Det eneste det kræver er at du downloader den app der bruges til at udleje el-løbehjulene.

El-løbehjul kan bedst sammenlignes med scootere, og den tjeneste appen tilbyder er meget lig den amerikanske service Uber. Til forskel fra Uber er el-løbehjulene miljøvenlige og perfekte til varme sommerdage eller som transportmiddel for turister der gerne vil opleve byen.

 

SPARE ENDNU FLERE PENGE PÅ ET El-LØBEHJUL, MED EN RABATKODE HER:

https://tier.page.link/X847

Sådan bruger du din TIER RABATKODE for at få en gratis tur:

Kuponen til TIER virker kun for nye tilmeldte. Hvis du vil bruge denne promo kupon, skal du oprette din bruger med en ny e-mailadresse.

  1. Download app’en ’TIER.’ Den kan downloades til både iPhone og Android.
  2. Åbn app’en på din mobil og tryk på ’Tilmeld.’
  3. Opret din bruger og udfyld dine informationer.

Sørg for at fylde bilen

Hvis du har langt til arbejde og ikke rigtig ser andre muligheder end at tage bilen til og fra arbejde, så er der alligevel stadig noget du kan gøre for ikke at udlede unødvendig CO2. Har du kollegaer der bor i nærheden, kan I lave en sammenkørsels plan.

Dvs. en plan over hvem der lægger bil til en fælleskøretur til og fra arbejde. Ved at fylde alle sæderne i bilen, i stedet for at fem mennesker hver tager deres egen bil, sparer man en hel del på CO2 udslippet, men også på benzinen.

Selv hvis ingen af dine kollegaer ligefrem er dine naboer, kan du være så heldig, at det passer med, at du kan samle nogen op på vejen. En sammenkørselsplan hjælper ikke kun miljøet, men kan også være en god mulighed til at bringe dig og dine kollegaer tættere sammen.

Dette tip kan selvfølgelig også bruges hvis du i stedet skal frem og tilbage til en uddannelse.

[rating_form id="1"]