Ligeså vel som at vi mennesker har brug for en varm og lun frakke når de kolde måneder indtræffer, kan det også være dejligt og trygt for din hund at bære en hundefrakke.

Især nogen hunderacer kan have det sværere med de evigt skiftende temperaturer. Selvom vores firbenede ven er skabt til at holde varmen, er der stadig nogle hunde som fryser i vinterkulden.

Hvis du har bemærket, at din hun har tendens til at fryse når vejret bliver koldt, så tøv ikke med at finde den perfekte hundefrakke til din hund.

Vælg den frakke som passer bedst til din hund

Skal din hund have en frakke? Fantastisk idé! Derefter kommer spørgsmålet om, hvilken slags hundefrakke det skal være. Det kommer utroligt meget an på, hvilken hund du har.

Først og fremmest skal størrelsen passe til din hund. Der fås også frakker som er justerbare. Du kan vælge en frakke efter, hvilket terræn den skal kunne holde til, om den skal være vandtæt og så videre.

Alt efter hvor mange penge du vil bruge på frakken, kan du få nogen af virkelig god kvalitet, som kan holde længe. Det kan være en god investering, og sikre din hunds velbehag i mange vintre frem.

Øvelse gør mester

Prøv blandt andet at bestille BACK ON TRACK HUGO VINTERDÆKKEN, eller en anden hundefrakke som kunne være passende for din hund.

Du kan træne din hund til at vænne sig til frakken, hvis den ikke umiddelbart bryder sig om at have den på. Hvis det er din hunds første frakke kan den godt virke sky overfor den, men det kræver blot øvelse.

Det kan I for eksempel øve med godbidder og at bruge den i korte tidsperioder af gangen. Hvad end der virker bedst for din hund. Ingen hunde er helt ens, og det er derfor vigtigt at du skaber dig personlige vaner med din hund.

Klar til fremtidige gåture

Nu er du klar til at vælge en varm og dejlig frakke til din hund! Snart har din hund en fantastisk frakke til alt slags vejr, så I kan gå tur og lege ude ligegyldigt årstid.