Om Mig

Denne hjemmeside handler, som navnet indikerer, om viljen til job. Jeg arbejder på at fremme information om, hvordan arbejdsmarkedet fungerer, og hvordan du nemmere kan gennemskue det og opnå de karrieredrømme, du måtte have.

Mine primære fokusområder er følgende:

  • Arbejde
  • Uddannelse
  • Opkvalificering
  • CV
  • Ansøgning

Arbejde: En stor del af vores identitet ligger i vores beskæftigelse, og derfor er vores arbejde vigtigt for os. Det giver os en følelse af værd, tilhørsforhold, og inddragelse i samfundet. Det er vigtigt, at finde et arbejde, som du har det godt med – både fysisk og psykisk. På denne side ønsker jeg at informere om arbejdsmarkedet, og hvordan du bedst finder det arbejde, du gerne vil have.

Uddannelse: I den verden vi lever i er uddannelse mange gange vejen til uddannelse. Uddannelse kan både være indgangsvinklen til drømmejobbet, men det kan også være efteruddannelse for at specialisere sig yderligere. På denne side deler jeg information om, hvordan uddannelse kan bane vejen for et tilfredsstillende job.

Opkvalificering: En opkvalificering er i de fleste tilfælde mindre tidskrævende og mindre omfattende end en uddannelse. Dog kan en opkvalificering gøre dig langt mere attraktiv på arbejdsmarkedet, for eksempel gennem certifikater, diplomer og læring om nye metoder. På denne side deler jeg viden om, hvordan opkvalificering kan hjælpe dig godt videre.

CV: Det første skridt til et nyt job er CV’et. På dette skal fremgå al vigtig information om dine evner og kunnen, som kvalificerer dig til det job, du søger. På denne side vil du kunne få mere at vide om, hvordan du skræddersyr det perfekte CV til din næste ansøgning.

Ansøgning: En god jobansøgning er typisk mere end blot dit CV. På denne side vil jeg hjælpe dig med at blive bedre til at skrive den skarpe ansøgning, så du fanger rekrutteringsmedarbejdernes blikke – og fastholder det.

Min vision

Min vision er at fremme viden om arbejde, ansøgninger, uddannelse, og opkvalificering til arbejdsmarkedet, gennem nyttig information, guides, ideer og tips som deles her på siden i form af artikler og blogindlæg.   

Jeg ønsker at gøre det nemmere for dig, som har ambitioner om at indtræde på arbejdsmarkedet, at finde viden om, hvordan du gør netop dette. Det kan også være, at du står med et ønske om at ændre din karriere – enten inden for samme branche eller gennem et mere drastisk karriereskift.

Uanset hvad din historie er og hvem du er, så er min vision at kunne give dig den viden og information, som du søger for at kunne realisere dine mål for din fremtidige beskæftigelse.

[rating_form id="1"]
  • Where can I get some? 99% 99%
  • Where can I get some? 85% 85%
  • Where can I get some? 80% 80%
  • Your Title Goes Here 65% 65%