Vil du af den ene eller anden årsag gerne se mere professionel ud med din Macbook, måske fordi du skal bruge den på dit arbejde, på studie eller i andet professionelt øjemed, så kan du have fordel af, at gøre brug af et Macbook sleeve eller en Macbook taske.

 

Et Macbook sleeve eller en Macbook taske vil nemlig vise andre, at du går op i dine ting, og at du samtidig udviser et professionelt udtryk. Et Macbook sleeve eller en Macbook taske er dertil ikke bare professionelt og stilet, de er samtidige også utroligt praktiske.

 

Når du gør brug af et Macbook sleeve eller en Macbook taske, vil du i tillæg til at se professionel ud, også opnå en høj grad af beskyttelse af din Macbook.Et Macbook sleeve eller en Macbook taske vil nemlig beskytte din Macbook mod slag, stød, skrammer og støv.

 

På den måde opnår du som sagt en højere grad af beskyttelse, når du skal have din Macbook med dig rundt, eller selv når den bare ligger i dvale derhjemme. Men skal du vælge et Macbook sleeve eller en Macbook taske? Det ser vi nærmere på i det følgende.

 

Et Macbook sleeve er et tyndere og mindre beskyttende omslag til din Macbook. Det yder således ikke den samme grad af beskyttelse, som du opnår med en tykkere og mere polstret Macbook taske. Med et Macbook sleeve er du godt beskyttet mod skrammer og støv, men mindre beskyttet i forhold til slag og stød.

 

Med en Macbook taske får du en højere grad af beskyttelse, da en Macbook taske er tykkere og bedre polstret, sammenlignet med et Macbook sleeve. De to fungerer dog rigtig godt sammen i kombination, med din Macbook pakket ind i et Macbook sleeve, og ned i din Macbook taske.